Uus

Olge turvaline ja kaitske oma kaupa

Me kõik tahame turvalist töökohta, kus saaksime vältida vigastusi ning kauba- või sõidukikahjustusi. Turul on lahendusi, mis võivad intsidentide ja õnnetuste arvu usaldusväärselt vähendada
Olge turvaline ja kaitske oma kaupa

Olge ohutu

Teie töötajad on tõenäoliselt nii kogenud kui ka töökad. Kuid on lihtne tõsiasi, et kui olukord muutub stressirohkeks, kipuvad juhtuma inimlike vigade põhjustatud õnnetused.

Automatiseeritud lahendustega, nagu andurid ja foorid, saate tagada turvalisema töökeskkonna nii endale kui ka oma kaastöötajatele. Endale õigete lahenduste leidmiseks vaadake esmalt hoolikalt läbi kõik dokkimis- ja mahalaadimistoimingud, et tuvastada probleemsed kohad.

Vältige sõidukite ja uste kahjustamist

Sõidukid, seadmed ja ukselahendused on laadimisplatvormi voolu lahutamatu osa. Viivituste vältimiseks peavad need kõik korralikult töötama – kogu aeg.

On mitmeid lahendusi, mis seda tervikpilti arvesse võtavad, tagades sujuva protsessi dokkimisest laadimise/mahalaadimiseni. Näiteks andurite ja fooridega saab vältida kulukaid õnnetusi.

Kaitske oma kaupu

Milliste kaupadega tegelete? Soovimatud juhtumid võivad mõjutada ka teie laoseisu. Külma toite tuleb säilitada reeglite ja eeskirjade kohaselt, nii et miski ei tohi külmaahelat katkestada. Väärtuslikud kaubad võivad öösel vajada täiendavat sissemurdmiskaitset.

Kui vaatate oma kaupade käitlemise ja ladustamise kõiki aspekte, leiate tõenäoliselt mõned aspektid, mis võiksid olla paremad. Ebapiisavate süsteemide täiustamine on nutikas ja tõhus viis võimaliku kaubakadu vähendamiseks.